Eski Gitaristten Şok Açıklamalar !
13-14 yaşındayken yaşadığı bir deneyiminin detaylarını hayranlarıyla paylaştı. Dünyaca ünlü rock müzik grubu Guns N’ Roses'ın eski gitaristi Slash, 13-14 yaşındayken yaşadığı bir deneyiminin detaylarını kamuoyuyla açıkladı.

"ANNESİNE UYKU İLACI VERDİK"

Slash, TMZ muhabirinin "Cinsel ilişki yaşadığın en çılgın yer neresiydi" sorusuna, "Kız arkadaşımın evinin oturma odasındaydık... Annesi kanepede uyuyakalmıştı... 13 ya da 14 yaşındaydım. Gerçi annesini uyutan da bizdik" diye yanıt verdi. Konuşmasına gülerek devam eden 49 yaşındaki müzisyen, kız arkadaşının annesine oldukça etkili bir uyku ilacı verdiklerini belirterek, bakış açısını da "Yakayı ele vermeden kaçabileceksen, saçma yer diye bir şey yoktur" sözleriyle ifade etti. Gerçek adı Saul Hudson olan ünlü müzisyen, "Yakalanıp yakalanmayacağına bağlı... Tutuklanacağımı anlarsam, fermuarımı çekip oradan defolup giderim" dedi.

Son Güncelleme: 04.08.2014 01:08
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.