14. Offroad Vezirköprü yarışı başladı

Son Dakika Haber
Yazar -
0
Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Kaymakamlığı, Vezirköprü Belediyesi ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenen 14. Offroad Vezirköprü yarışı, 10 Mayıs Cuma akşamı saat 17.30'da Vezirköprü'de gerçekleştirilen start seremonisi ile başladı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama programına dahil edilen Türkiye Offroad Şampiyonası Vezirköprü Yarışı'nda, 7 ayağın yer aldığı ve 32 aracın yarışacağı etkinlik için yarışacak araçlar ve sporcular, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, günün hem Samsun hem de Vezirköprü için çok önemli olduğunu belirtti. Karaaslan, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ulusal yarışların en önemli etabının Vezirköprü'de gerçekleştiğini vurgulayarak, "Samsun 19 Mayıs Şehri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk adımını attığı şehir ve milli mücadelenin başladığı yerdir. Bu büyük başlangıçların şehri olan Samsun'a yakışır bir etkinlik Vezirköprü'de gerçekleşiyor." dedi.

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Belediye Başkanı Murat Gül, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ümit Çetinkaya, Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Ali Faik Çamurcu, Samsun Otomobilciler Spor Kulübü Başkanı Bilal Altunay ve Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Sportif Kurul Üyesi Metin Yılmaz ile birlikte protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Etap Off-Road yarışları, start seremonisi ile başladı.



Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)