Başkan Gül'den Şampiyonlara Destek

Son Dakika Haber
Yazar -
0

2-5 Mayıs tarihleri arasında Tokat’ta gerçekleşen Yıldız Kızlar Türkiye Yarı Final müsabakalarında, Vezirköprü Yıldız Kız Voleybol Takımımız, ilçemizi, ilimizi ve bölgemizi başarıyla temsil etti. Sivas İl Özel İdare takımını 3-0, Çorum Osmancık takımını 3-0 ve Trabzon İskofya takımını 3-1 yenerek Türkiye’de son 16 takım arasına girmeyi başardılar.

15-20 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenecek olan Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Vezirköprü Yıldız Kız Voleybol Takımı için moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül, takım oyuncuları ve hocalarını bir yemek davetinde buluşturdu.

Başkan Gül'ün daveti üzerine düzenlenen yemek programına, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Şube Müdürü Burak Akça, Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar ve takım oyuncuları katıldı.

Başkan Gül Telekonferans ile Takıma Moral Verdi

Yoğun programı nedeniyle şehir dışında bulunan Belediye Başkanı Av. Murat Gül, yolculuk molası esnasında telekonferans ile takıma bağlanarak moral verdi. Gül, "Yoğun programlarım nedeniyle bu akşam aranızda olamasam da her zaman yanınızdayım. Sizin neler başarabileceğinizi bugüne kadar gösterdiğiniz başarılarla tahmin edebiliyorum. Her başarınız bizim gururumuz ve onurumuzdur. Sizleri daha iyi yerlerde göreceğimize olan inancım tam. Başarılarınızın devamını diliyorum," dedi.


Başkan Gül’den Kocaeli’de Destek

Vezirköprü Yıldız Kız Voleybol Takımı, 15-20 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’de gerçekleşecek şampiyona için yola çıkarken, Başkan Murat Gül de Kocaeli'ne giderek takıma destek oldu. Gül, takımın başarısına olan inancını yineleyerek, her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)