Serenay Sarıkaya'dan Çarpıcı Açıklamalar "Fi Dizisi Beni Cezbetti"

Sarikayanın açıklamalarından Bazı Kesitler

İşlerimi seçerken hep yüreğimi dinlemeyi tercih ettim rolü seçmeden önce Oynadığım Rol beni heyecanlandırıyor mu kendime bu soruyu sordum bazen inanarak yaptım bazen inanmayarak ama hep disiplinli davrandım ve tercihlerimden hiç pişman olmadım.

Beni ve oyunculuğumu başarılı kılan nokta da tam burası inanarak oynamak eğer siz bir role inanarak oynarsaniz bu izleyiciye de geçer

Fİ dizisi için çok özgün bir yapıydı hem çalışma şartları çok uygun hemde özgün olması beni cezbetti şuan baktığımızda sinema ve dizi dünyası bu yöne kayıyor bizde Türkiye'de bunun öncüsü olduk

Dizideki dans figürlerime gelince benim için çok zor bir süreçti kendimi bile taniyamaz olmuştum ama yeni şeyler öğrenmek beni her zaman heyecanlandırıyor şimdilik calismalara devam ediyorum. Açıklamalarında bulundu

Son Güncelleme: 21.04.2017 15:34
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.