Başkan Gül Ankara'da Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi

Son Dakika Haber
Yazar -
0

Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya ile birlikte Ankara'da yoğun bir program gerçekleştirdi. Başkan Gül, bu kapsamda Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal, DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Dairesi Başkanı İsmail Karabulut, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Arslan Narin, Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Gökçen Yazıcı ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Bayramçavuş'u makamlarında ziyaret etti.

Ankara programı sonrası Konya'ya geçen Başkan Gül, burada Yıldız Kız Voleybol Takımının Aydın Koçarlı Belediyesi Voleybol Takımı ile oynadığı maça katılarak sporculara destek verdi. Ayrıca Konya Mevlana Öğretmen Evi Müdürü Galip Bilgili ile de bir araya gelen Gül, Vezirköprülülerle buluşarak temaslarını tamamladı.

Bu ziyaretler, Vezirköprü'nün kalkınması ve gelişmesi adına önemli adımlar atıldığını gösterirken, Başkan Gül’ün yoğun çabaları ve iş birliği çalışmaları dikkat çekti.



Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)